22 Листопада, 2024
Так деруни ви ще не готували. Такий рецепт у вас точно приживеться. виходять ніжні, соковиті і мають незвичайний смак

Так деруни ви ще не готували. Такий рецепт у вас точно приживеться. виходять ніжні, соковиті і мають незвичайний смак

Так деруни ви ще не готували. Тепер у деруни завжди додаю  сир, У такому поєднанні вони виходять ніжні, соковиті і мають незвичайний смак. Інгредієнти прості та доступні, а результат чудовий.

Інгредієнти:

  •  Картопля сира -1 кг.
  • яйця -2шт
  • Цибулина -1 шт.
  • Сир -300 гр.
  • Сіль -1ч.л
  • Рослинна олія -для смаження

Спосіб приготування:

Картоплю сиру очистимо, вага очищеної картоплі 1 кг, додаємо 1 цибулину і подрібнюємо сиру картоплю з цибулею за допомогою блендера, або можна натерти на дрібній тертці.

Кладемо на марлю, щоб стік зайвий сік 200-250 мл все залежить від соковитості картоплі, щоб процес йшов швидше, ми допомагаю.

Картопляну масу кладемо в миску, додаємо 300 г сиру, 1 ч.л. солі, можна додати спеції за бажанням.

На сковороду наливаємо олію розігріваємо, ложкою кладемо тісто і формуємо драники, смажимо на середньому вогні до золотистого кольору з двох сторін. Подаємо драники із запалу із жару до столу.

Спробуйте нове, розвивайте смаки! Якщо до нового ставитися з цікавістю та гарним настроєм, то будь-яка їжа буде “на здоров’я”!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *