22 Листопада, 2024
Пироги тепер можу їсти хоч кожен день, адже тісто роблю з овочами: рецепт

Пироги тепер можу їсти хоч кожен день, адже тісто роблю з овочами: рецепт

Вирішила зробити овочевий пиріг по-новому. Тепер готую тільки за цим рецептом. Овочеву начинку додаю відразу в тісто і так випікаю. Виходить набагато ніжніше, ніж звичайний пиріг. А якщо зверху посипати тертим сиром, то від частування не відірватися.

за матеріалами Лебедине гніздо

Що знадобиться?
Для приготування овочевого ситного пирога візьміть:

  • дві картоплини;
  • два томата;
  • один червоний солодкий перець;
  • пучок кропу;
  • п’ять великих курячих яєць;
  • 10 мілілітрів рафінованої олії;
  • 100 мілілітрів цільного молока;
  • щіпку солі;
  • пакетик розпушувача;
  • 250 грамів пшеничного борошна;
  • 100 грамів плавленого сиру;
  • тертий твердий сир за бажанням.

Як приготувати?

Картопля очистіть від шкірки і наріжте на невеликі кубики, точно так же подрібніть томати і болгарський перець. Кріп дрібно порубати.

У глибокій мисці злегка збийте вінчиком яйця і викладіть до них все овочі.

Всипте борошно і добре перемішайте інгредієнти, щоб овочі рівномірно розподілилися і перемішалися між собою.

Влийте тонкою цівкою масло і молоко, акуратно перемішуючи тісто.

Візьміть форму для запікання. Перелийте в неї і при необхідності розрівняйте лопаткою. Наріжте плавлений сирок на шматочки і викладіть їх зверху.

На закінчення посипте натертим сиром і відправите в духовку.

Готуйте 20-25 хвилин при 180 градусах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *