18 Жовтня, 2024
Готуємо смачні пісні котлеті, які виходять не гірше ніж м’ясні

Готуємо смачні пісні котлеті, які виходять не гірше ніж м’ясні

Таких смачних котлет без м’яса Ви напевно ніколи не пробували! Ароматні, ніжні і з яскравим смаком.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

І ось що дивно – смак у них такий, ніби в фарш додана невелика кількість м’яса.

Для приготування знадобиться:

  • 700 г білокачанної капусти;
  • 2 цибулини;
  • 1 маленька морквина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 100 г манної крупи;
  • 350 мл води;
  • рослинне масло для обсмажування котлет і цибулі;
  • суха зелень, чорний перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування пісних котлет

1. Капусту шаткуємо, обминаємо руками до м’якості і відправляємо в окріп. Натираємо на самій дрібній тертці моркву і кидаємо туди ж. Варимо 5 хвилин, а потім висипаємо тонкою цівкою манну крупу. Проварити ще 5 хвилин і залишити остигати.

Важливо!

У цей момент всю масу необхідно перемішувати ложкою, щоб манка рівномірно зварилася. 

2. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до м’якості і прозорості. Додаємо пропущений через часникодавку часник і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

3. Змішуємо овочі, зварені з манною крупою, з цибульною-часниковою смажкою. Додаємо спеції і суху зелень. Ретельно вимішуємо до однорідності. Маса повинна бути схожа на фарш.

4. Розігріваємо на сковороді олію і обсмажуємо з двох сторін довгасті котлетки до рум’яної скоринки.

Котлети дуже смачні, хоч і без м’яса. Завдяки спеціям і обсмаженій цибулі смак дійсно нагадує м’ясну страву.

Всім смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *