Від такого смачного десерту, ви точно не відмовтеся, тим більше, домашнього приготування.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Буде потрібно 1 літр молока і 500 г цукру. Звичайно, молоко краще брати домашнє.
Виливаємо молоко в каструлю з товстими стінками і дном, всипаємо цукор, перемішуємо і ставимо на плиту. Вогонь включаємо невеликий.
Варити доведеться від 1.5 до 2.5 години – все залежить від жирності молока і якості цукру. Згущене молоко буде готове тоді, коли воно стане густим. Не забуваємо постійно перемішувати масу.
Якщо у вас магазинне молоко або з невеликою кількістю жирності, додайте вершкового масла, тоді згущене молоко буде густим
Розливаємо гарячу масу по чистим скляним банкам, охолоджуємо, накриваємо кришками і ставимо в холодильник.