22 Жовтня, 2024
Подруга nорадила купити червоний гаманець, а я сміялась : 1 ситуація раз і назавжди змінила все!

Подруга nорадила купити червоний гаманець, а я сміялась : 1 ситуація раз і назавжди змінила все!

Проста хитрість допоможе залучити до себе фінансовий потік. Як виявилось, весь секрет усього лише в правильно підібраному відтінку вашого гаманця.

Голова більшої частини населення планети зайнята думками про те, як створити для себе та своїх рідних найкраще життя. Основним для цього є наявність стабільного фінансового потоку. Розповідаємо про східну хитрість, яка здатна залучити у ваше життя достаток і добробут.

Якого кольору має бути гаманець

Мало хто з нас замислюється про силу кольору, але кожен із відтінків має власну особливу енергетику. Користуватись палітрою кольорів потрібно вміло, адже це може допомогти створити сприятливу атмосферу у своєму житті. Згідно з давніми китайськими вченнями, одним із найкращих для залучення грошей є червоний колір. Він символізує прогрес, рух та активність

Таку енергію просто обожнюють гроші. Втім, для активації фінансового потоку не потрібно з ніг до голови одягатись в один лише червоний. Фахівці з фен-шую запевняють, що достатньо мати червоний гаманець. Водночас важливим є не лише відтінок, але й форма – вона має бути квадратною або прямокутною. Переважно гаманці для залучення грошей повинні мати лаконічну форму. Круглі чи овальні моделі можуть забрати гроші

Якщо говорити про матеріал, то оптимальною стане натуральна шкіра, адже вона символізує міцність та надійність. Втім, якщо ви не є прихильником натуральної шкіри, то оберіть інші матеріали. Головна умова – якісний та приємний на дотик матеріал. Фурнітура гаманця має справно працювати. У такому будинку гроші будуть завжди “водитись”, адже гаманець стане справжнім магнітом для залучення фінансів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *