22 Листопада, 2024
Смак справжньої України! Котлети по-київськи: рецепт від моєї бабусі

Смак справжньої України! Котлети по-київськи: рецепт від моєї бабусі

М’які і соковиті котлети по-київськи з вершковою начинкою – це дуже смачно. Такі котлети я завжди готую на святковий стіл, всім моїм гостям вони дуже подобаються. Всередину ви можете покласти просто вершкове масло або змішати масло з нарізаною зеленню.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 4 шт;
  • яйця, 2 шт;
  • масло вершкове, 100 г;
  • олія соняшникова, 400 г;
  • сухарі паніровочні;
  • зелень, пучки;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування котлет по-київськи

Подрібнюємо зелень і змішуємо її з розм’якшеним вершковим маслом.

Перекладаємо це маслом на плівку, загортаємо і відправляємо його в морозильну камеру на 30 хвилин.

М’ясо розрізаємо книжкою і відбиваємо. Солимо, перчимо, посипаємо вашими улюбленими спеціями для курячого м’яса, добре втираємо це в волокна.

Масло з морозильної камери ділимо на 4 частини – у нас буде 4 котлети.

Кладемо масло на край м’яса і загортаємо м’ясо, щоб масло опинилось всередині і було повністю закрито.

Смак справжньої України! Котлети по-київськи: рецепт від моєї бабусі

Збиваємо вінцем яйця з сіллю і перцем.

Занурюємо котлети в яйце, потім паніруємо в сухарях, знову в яйце і в сухарі.

Смак справжньої України! Котлети по-київськи: рецепт від моєї бабусі

Розігріваємо олію в глибокій сковороді і обсмажуємо котлети з усіх боків до рум’яної скоринки.

Олії повинно бути стільки, щоб воно покривало наполовину котлети.

Я іноді ще додаю всередину дрібно нарізані, обсмажені з цибулею гриби, виходить варіація на класичні київські котлети.

Смак справжньої України! Котлети по-київськи: рецепт від моєї бабусі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *