М’які і соковиті котлети по-київськи з вершковою начинкою – це дуже смачно. Такі котлети я завжди готую на святковий стіл, всім моїм гостям вони дуже подобаються. Всередину ви можете покласти просто вершкове масло або змішати масло з нарізаною зеленню.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 4 шт;
- яйця, 2 шт;
- масло вершкове, 100 г;
- олія соняшникова, 400 г;
- сухарі паніровочні;
- зелень, пучки;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування котлет по-київськи
Подрібнюємо зелень і змішуємо її з розм’якшеним вершковим маслом.
Перекладаємо це маслом на плівку, загортаємо і відправляємо його в морозильну камеру на 30 хвилин.
М’ясо розрізаємо книжкою і відбиваємо. Солимо, перчимо, посипаємо вашими улюбленими спеціями для курячого м’яса, добре втираємо це в волокна.
Масло з морозильної камери ділимо на 4 частини – у нас буде 4 котлети.
Кладемо масло на край м’яса і загортаємо м’ясо, щоб масло опинилось всередині і було повністю закрито.
Збиваємо вінцем яйця з сіллю і перцем.
Занурюємо котлети в яйце, потім паніруємо в сухарях, знову в яйце і в сухарі.
Розігріваємо олію в глибокій сковороді і обсмажуємо котлети з усіх боків до рум’яної скоринки.
Олії повинно бути стільки, щоб воно покривало наполовину котлети.
Я іноді ще додаю всередину дрібно нарізані, обсмажені з цибулею гриби, виходить варіація на класичні київські котлети.