6 Листопада, 2024
Салат “Червона шапочка” переплюнув за популярністю “Шубу” та “Олів’є”… Неймовірна смакота! Screenshot

Салат “Червона шапочка” переплюнув за популярністю “Шубу” та “Олів’є”… Неймовірна смакота!

Так що раджу неодмінно спробувати його зробити, він не залишить вас байдужим і буде частенько (проте ненадовго!) з’являтися на вашому столі, ділиться Елки Зеленые.

Для приготування салату «Червона шапочка» знадобиться:

курка відварна – 150 г

перець солодкий – 1 шт .;

капуста пекінська (або будь-який листовий салат) – 150 г;

яйце накруто – 1 шт .;

консервований зелений горошок – 2 ст. л .;

помідори – 150 г;

кріп – кілька гілочок;

майонез – 5 ст. л .;

сіль за смаком.

Приготування:

У миску дрібно нарізати пекінську капусту.

Варену курку нарізати дрібними шматочками.

Солодкий перець нарізати кубиками невеликого розміру.

Консервований зелений горошок відцідити від зайвої рідини і додати в миску з салатом.

Додати подрібнене яйце.

Цибулю ріпчасту дрібно нарізати. Бажано використовувати солодкі сорти.

Все перемішати, посолити, заправити майонезом і викласти в салатницю.

Верх салату «Червона шапочка» розрівняти. Помідори нарізати невеликими шматочками.

Додати дрібно нарізаний кріп і сіль. Помідори перемішати і викласти ними верхній шар салату – це буде нашою «Червоною шапочкою».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *