Коли я побачила цей рецепт, дуже зраділа, бо в дитинстві цей рулетик завжди пекла моя мама. Він просто неймовірно смачний, до чаю чи кави – просто знахідка.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Моїм дітям він теж дуже сподобався, тепер я печу його дуже часто. З бюджетних продуктів виходить дуже смачна випічка.
Необхідні інгредієнти для тіста:
- Яйця – 5 шт.
- Цукор – 5 ст. л.
- Борошно – 5 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Приготування тіста:
Яйця збити з цукром, додати по трохи борошна і легенько на малих обертах домішати до яєчної маси
На бритванку з духовки застелити пергамент, змастити маргарином і злегка притрусити мукою, викласти тісто. Випікати у розігрітій духовці приблизно 20 хвилин, при температурі 180 градусів. Ще гарячим бісквіт скрутити рулетом, та загорнути у вологий рушник.
Інгредієнти для крему:
- Сметана – 1 склянка (250 мл).
- Цукор – 1 склянка (250 мл).
- Яйце – 1 шт.
- Ванільний цукор – 1 пакетик.
Приготування крему:
Заварити спочатку на пару, тоді 5- 10 хвилин варити на малому вогні, помішуючи.Охолодити.
200 грам м’якого масла збити і по одній столовій ложці додавати заварну масу, я ще додала 5 полуниць порізаних шматочками, разом з кремом вимішала.
Охолоджений бісквіт зняти з пергаменту і викласти рівномірно крем. Скрутити рулетом. Поставити на кілька годин в холодильник. Дуже смачно!
Рецепт – Леся Козак, Оля Дума.
Фото – Оля Дума.
Смачного вам!