22 Листопада, 2024
Готую гострі свинячі смужки. М’ясо нарізаю соломкою і роблю маринад з часнику, гострого кетчупу і гірчиці

Готую гострі свинячі смужки. М’ясо нарізаю соломкою і роблю маринад з часнику, гострого кетчупу і гірчиці

Мені дуже подобається свинина, а тому мене цікавлять рецепти страв, у складі яких є цей продукт. Свинячі смужки вийдуть дуже смачними, якщо їх як слід промаринувати. Детальніше про приготування дуже смачного і ароматного страви хочу вам розповісти далі в статті.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Продуктовий склад

Для приготування вам знадобиться наступне:

  • свинина (400 г), м’ясо нарізаю на акуратні смужки;
  • соняшникова олія і борошно (по одній великій ложці);
  • ріпчаста цибуля (одна головка);
  • заморожені або свіжі овочі (200 г).

Свиняче м’ясо придбає гострий смак після процедури маринування.

Щоб зробити маринад, вам будуть потрібні наступні інгредієнти

  • часник, на 400 г свинини досить буде чотирьох зубчиків, їх вам потрібно буде подрібнити;
  • гірчиця і гарячий кетчуп (по одній великій ложці);
  • вустерський і соєвий соус (по одній маленькій ложці);
  • перець чилі і сіль (по половині чайної ложки).

Запасіться також оливковою олією (за смаком). Якщо всі необхідні продукти є в наявності, приступайте до приготування страви. Ця процедура складається з декількох етапів.

Підготовчий

В першу чергу я нарізаю вказану кількість свинини на невеликі смужки. Також ви можете нарізати цей продукт на шматочки.

Готую маринад

Нарізані скибочки свинини визначаю в миску до інгредієнтів для маринаду. Роблю це з вечора. До ранку свиняче м’ясо повинно промаринуватися. Ріпчасту цибулю шаткую і пересипаю в сковорідку.

Завершальний етап

Перш ніж додавати промариновані свинячі смужки в сковороду, обсмажую в ній нарізану цибулю на соняшниковій олії. Вміст сковорідки гарненько перемішую, а потім вливаю воду і варю до тих пір, поки м’ясо не стане м’якше. Коли це станеться, всипав у сковорідку вказану кількість заморожених або свіжих овочів.

Далі всипав борошно і тушу ще протягом семи хвилин. Приготоване м’ясо подаю до рису. Також воно відмінно поєднується з пастою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *