Рецепт м’яса по-французьки, який включає курку замість традиційної свинини, готується дещо швидше і простіше. Проте таке частування виходить менш жирним, малокалорійним, ніжним і смачним.
3а матеріалами Віддана
Для приготування потрібні наступні інгредієнти:
- – 600 грам курячого філе
- – 200 грам твердого сиру
- – 300 грам печериць
- – 1 цибулина
- – 2 помідори
- – невеликий пучок зелені
- – 1 зубок часнику
- – 50 грам майонезу
- – 50 грам сметани
- – 2 столові ложки олії
- – 1 чайна ложка гірчиці
- – чорний мелений перець за смаком
- – сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Перед тим як приготувати м’ясо по-французьки з курки, помийте філе та розріжте уздовж на кілька порційних частин. Після цього прикрийте філе харчовою плівкою і відбийте. Далі посоліть, поперчіть та змастіть гірчицею.
Гриби помийте та поріжте невеликими кубиками. Цибулю поріжте півкільцями
Обсмажте гриби в розігрітій олії 5-7 хвилин. Потім додайте до грибів цибулю і обсмажуйте, помішуючи, до золотистого кольору.
Далі поріжте помідори скибочками. Подрібніть зелень. Часник пропустіть через часничницю. Сир натріть на крупній тертці. Змішайте сир, часник, зелень, майонез і сметану.
Куряче філе викладіть на змащене олією деко. Зверху на філе викладіть смажені гриби з цибулею і скибочки помідора. Зверху змастіть соусом.
Відправте м’ясо по-французьки у розігріту до 180°С духовку на 20-25 хвилин
Подавайте гаряче м’ясо по-французьки з картоплею або як самостійну страву з салатом і зеленню.
Смачного!