22 Листопада, 2024
І чому я раніше так не готувала куряче філе. Курка фантазерка здивувала всіх моїх гостей

І чому я раніше так не готувала куряче філе. Курка фантазерка здивувала всіх моїх гостей

Куряче м’ясо в медовому соусі – це дивовижна гра смаку і аромату. Цю страву я завжди готую на святковий стіл – все робиться дуже просто і швидко, а виходить просто чудово.

3а матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче – 800 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • олія соняшникова – 4 ст.л;
  • часник – 4 зубчики;
  • мед – 2 ст.л;
  • оцет 6% – 2 ст.л;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

М’ясо ріжемо не великими шматочками.

На середній терці натираємо в м’ясо часник, додаємо перець, сіль і спеції на свій смак.

Наливаємо рафіновану соняшникову олію і мед, оцет

Порада: беріть яблучний оцет, тоді смак курячого м’яса виходить пікантним і яскравим.

Перемішуємо все ложкою, але найкраще це зробити руками. Залишаємо м’ясо на 30 хвилин.

Обсмажуємо шматочки м’яса на сухій сковороді в один шар – якщо сковорода маленька, обсмажуйте кілька партій.

Обсмажуємо по 4 хвилини з кожного боку

Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо до готовності на невеликій кількості соняшникової олії.

І чому я раніше так не готувала куряче філе. Курка фантазерка здивувала всіх моїх гостей

Додаємо до цибулі м’ясо, дрібно різану зелень і зелену цибулю, перемішуємо і обсмажуємо кілька хвилин.

Подаємо цю страву з різними гарнірами, м’ясо чудово поєднується з кашами, макаронами та картоплею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *