22 Листопада, 2024
Якщо робитимете майонез, то тільки так, це справжній “Провансаль”, легкий та смачний без хімії.

Якщо робитимете майонез, то тільки так, це справжній “Провансаль”, легкий та смачний без хімії.

Домашній майонез Провансаль виходить дуже ніжним і смачним.

Пише Пампушок

Спробувавши такий майонез одного разу, ви ніколи ні за яких умов не станете купувати майонез в магазині. А якщо ви завжди вважали, що на приготування майонезу йде багато часу і це складно. Ні, всього 30 секунд і домашній майонез вже на вашому столі.

Складові:

  • лимонний сік – 1,5 ст. л .;
  • яйце – 1 штука;
  • 300 мл. рослинної олії головне без запаху;
  • сіль – 0,5 ч. л .;
  • цукор – 1 ч. л .;
  • гірчиця – 0,5 ч. л .;
  • мелений перець білий – 0,5 ч. л. (За смаком. Можна не додавати);
  • блендер.

Покроковий рецептУ склянку для збивання додайте яйце, і туди сіль, перець білий, цукор і гірчицю, лимонний сік і рослинну олію.

Опустіть блендер у склянку для збивання і починайте збивати, ви відразу побачите, як маса на очах у вас стає схожою на майонез

По густоті майонез виходить просто ідеальний, а смак – неперевершений! Ну я думаю ви обов’язково спробуєте і скажете!

Тільки хочу попередити щодо яєць, він повинні бути обов’язково свіжими, якщо не домашніми, але купленими в екологічних магазинах. Але в їх якості ви повинні бути впевнені. Тоді і майонез вийде найсмачніший.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *