15 Листопада, 2024
Картопля, запечена з салатом: такого ви ще не пробували

Картопля, запечена з салатом: такого ви ще не пробували

Наскучили повсякденні банальні страви та хочеться спробувати щось незвичне? Наш рецепт саме для вас. Спробуйте приготувати запечену картоплю з начинкою з простого, але дуже смачного салату. Все простіше простого, але результат вас приємно порадує

інгредієнти:

  • картопля – 4 великих шт.;
  • мариновані огірочки – 200-300 г;
  • гірчичний майонез – 1-2 ст. л .;
  • сир – 50 г;
  • куряче філе – 300-400 г;
  • сирний соус – 1-2 ст. л .;
  • часник за смаком.

 приготування:

  1. Картоплю добре промити  з губкою, щоб не залишалося бруду і кожну картоплю загорнути у фольгу. 1 картопля – 1 порція.
  2. Укладаємо картопля на жароміцний лист і прибираємо в духовку, розігріту до 200-230 градусів на 1,5 години.
  3. Салат для начинки можна приготувати будь-який: сюди ідеально підійде будь-який салат з риби, м’яса, курки та овочів. Ми зробимо надзвичайно смачний і простий салат для цієї страви.
  4. Нарізаємо відварене у підсоленій воді куряче філе.
  5. Нарізаємо мариновані огірочки.
  6. До них додаємо видавлений через прес часник.
  7. Салат заправимо гірчичним майонезом та перемішуємо.
  8. Тепер приготуємо сирний соус. Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Перемішуємо його з сирним соусом.
  9. Дістаємо картоплю з духовки. Розрізаємо її уздовж і починаємо розминати. Поки картопля гаряча додаємо сирний соус і продовжуємо розминати.
  10. Тепер прийшов час заправити картоплю салатом.
  11. Ось і все. Страва готова!

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *