15 Листопада, 2024
Чому «Капустяні бомбочки» так приємно і легко готувати на вечерю

Чому «Капустяні бомбочки» так приємно і легко готувати на вечерю

«Капустяні бомбочки» в сметанному соусі – ідеальний варіант сімейної вечері. Так що, якщо тобі до сих пір не вдалося визначитися з тим, чим нагодувати сімейство сьогодні, радимо відкинути всі сумніви і перейти до приготування!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

СКЛАДОВІ

  • 14 листів молодої капусти
  • 8 помідорів чері
  • 2 курячих філе
  • 200 г сметани
  • 50 г твердого сиру
  • 2 зубчики часнику
  • кілька стебел зеленої цибулі
  • невеликий пучок кропу
  • сіль за смаком
  • приправа для курки за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • 50 мл соняшникової олії

Приготування

Насамперед необхідно відварити листя молодої капусти в підсоленій воді. Після чого капустяне листя потрібно охолодити і зрізати з них жорсткі частини.

Потім переходимо до приготування начинки. Промий куряче філе і наріж його маленькими кубиками. Після чого також промий і наріж кубиками помідори

Далі подрібни зелену цибулю і трохи кропу, а потім з’єднай всі інгредієнти для начинки в одній глибокій мисці.

В ту ж миску додаємо натертий дрібною соломкою сир, сіль, перець і приправи за смаком, після чого все добре перемішуємо.

Тепер переходимо до формування бомб. Розстели капустяний лист на робочій поверхні і виклади зверху на нього трохи начинки. Після цього загорни краї капустяного листа всередину, закриваючи ними начинку і формуючи кульку.

Чому «Капустяні бомбочки» так приємно і легко готувати на вечерю

Коли всі бомбочки будуть готові, змасти олією форму для запікання і виклади в неї капустяні кульки

Далі візьми невелику мисочку і змішай в ній сметану з видавленим часником і сіллю.

Чому «Капустяні бомбочки» так приємно і легко готувати на вечерю

Отриманою заливкою залий капустяні бомбочки і помісти форму в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Чому «Капустяні бомбочки» так приємно і легко готувати на вечерю

Перед подачею на стіл капустяні бомбочки варто посипати свіжою нарізаною зеленню. Це допоможе зробити страву більш ароматною і надасть їй ще більш апетитний вигляд.

Чому «Капустяні бомбочки» так приємно і легко готувати на вечерю

Сподіваємося, близькі оцінять таку вечерю по достоїнству і віддячать тобі безліччю щирих компліментів. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *