22 Листопада, 2024
Довго стояти біля плити немає часу, тому готую «Лінивий Наполеон». Всього 20 хвилин

Довго стояти біля плити немає часу, тому готую «Лінивий Наполеон». Всього 20 хвилин

Багато хто знає і дуже люблять такий з дитинства знайомий торт, як «Наполеон». Покупний десерт не завжди настільки ж смачний, як домашній. Але якщо ти хочеш поласувати дійсно чимось вартим, а часу у тебе зовсім немає, тоді можна приготувати «Лінивий Наполеон».

Пише Порадниця

Щоб зробити цей десерт, не потрібно гріти духовку. На смак торт вийде хрустким, а його ніжний крем буде танути в роті. Якщо чесно, то це найсмачніший варіант «Наполеона», який я коли-небудь пробувала. Приготуй його і ти!

Необхідні інгредієнти

  • 800 г листкового печива «Вушка»
  • 1 л молока
  • 4 яйця
  • 150 г масла
  • 0,5 ст. цукру
  • 6 ст. л. борошна
  • щіпка ванільного цукру

Процес приготування

1. З’єднай яйця, цукор, борошно і ванільний цукор

2. Добре розмішати масу, дай в неї молоко і помісти на вогонь.

3. Вари крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне. Коли крем трохи охолоне, додай вершкове масло, все розмішати.

‘4. Можна збирати тортик: вмокнути печиво в крем і викладай на блюдо. Не шкодуй цього чудесного крему: чим щедріше ти намажеш печеньки, тим смачніше буде.

5. Останній шар печива змасти кремом

6. Присип крем крихтою з печива! Ось і все, ніжний десерт готовий.

Спосіб приготування можна подивитися в цьому відеоролику. Уже мчу готувати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *