Страва виходить неймовірною.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
Інгредієнти і приготування:
- Готуємо кляр з 2-х яєць збитих з 2-ма ст.л. майонезу і борошна.
- Має вийти рідке тісто.
- Додаємо в тісто 1 обсмажену в олії цибулину.
- Додаємо 1 пропущений через прес зубчик часнику і трохи нарізаної зелені, спеції за смаком.
Викладаємо в кляр приблизно 300 грам курячої або індичої печінки, порізаної на шматочки 3х3 см.
Даємо печінці промаринуватися близько 15 хвилин, потім викладаємо ложкою на сковорідку в рослинне масло, обсмажуємо до рум’яної скоринки на невеликому вогні.
Смачного!