Приготуйте свинину у банці у власному соку та спеціях. Це дуже ароматний рецепт, а головне – супер-простий. Готове м’ясо можна зберігати без холодильника цілий місяць
Складові:
- свинина (лопатка, шия, окіст);
- сіль – 20 гр. на кожний кг м’яса;
- спеції за смаком (чорний та червоний перець, сушений часник); лавровий лист;
- часник.
Приготування:
М’ясо наріжте на великі шматки, які помістяться у літрові банки.
Складові:
- свинина (лопатка, шия, окіст);
- сіль – 20 гр. на кожний кг м’яса;
- спеції за смаком (чорний та червоний перець, сушений часник); лавровий лист;
- часник.
Приготування:
М’ясо наріжте на великі шматки, які помістяться у літрові банки.
Перекладіть м’ясо у банки. Додайте в кожну банку перець горошком (7-10 шт.), один лавровий лист і зубчик часнику.
Закрийте кришками.
Переставте банки в каструлю, дно якої устелено кухонним рушником. Залийте холодною водою по плічка, поставте на вогонь.
Після закипання вогонь зменшіть та варіть 3 години. Потім витягніть банки з води, накрийте рушником і залиште на ніч
М’ясний сік затвердіє, стане, як желе. М’ясо можна зберігати в банках у сухому, темному місці аж до місяця. Воно дуже ніжне, соковите, ароматне – спробуйте, і вам сподобається!