Обожнюю курячі котлети, особливо якщо вони приготовлені з січеного філе. Це допомагає значно зекономити час на приготування фаршу. А начинка неймовірно ніжна, адже складається з плавного сиру, який ніколи і ніде не буває зайвим. А в добавок зі спеціями, ще й відчувається деяка пікантність. Спробуйте приготувати!
3а матеріалами Пошепки
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- куряче філе – 300 г;
- плавлений сирок – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- майонез – 2 ст.л;
- сіль, перець і спеції на смак;
- борошно – 1 ст.л;
- часник – 2 зубчики.
Процес приготування
Спершу слід ретельно промити куряче філе, просушити за допомогою паперових серветок. Далі нарізати ножем дрібними кубиками
Плавлений сир слід натерти натерти на тертці з середніми отворами, подрібнити зелень, пропустити через прес часник. Всі інгредієнти додати до курячого філе, посолити, поперчити й ретельно перемішати. Додайте ще свої улюблені спеції
Можете використовувати і твердий сир, правда, я віддаю перевагу плавленому, тоді котлетки значно ніжніші. Влийте на сковороду рослинну олію, розігрійте, а тоді зменште вогонь до середнього.
За допомогою ложки викласти на сковороду м’ясну суміш й обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору.
Потім викласти котлети на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир.
Порада: можете ще перед смаженням обваляти котлети в панірувальних сухарях. Також імпровізуйте з фаршем: використовуйте зелень, дрібно порізані печериці, а для пікантності – копчену паприку