24 Листопада, 2024
Рецепт соковитої та дуже смачної печінки у клярі. Сподобається навіть тим хто ніколи її не їсть

Рецепт соковитої та дуже смачної печінки у клярі. Сподобається навіть тим хто ніколи її не їсть

Пропонуємо ознайомитися з простим рецептом приготування соковитої та неймовірно смачної курячої печінки у клярі. Від цієї страви будуть в захваті всі члени родини, навіть діти, які взагалі не люблять цей продукт

Інгредієнти:

  • Печінка 500 гр.;
  • Сметана 120 гр.;
  • Борошно пшеничне ½ скл.;
  • Яйце куряче 3 шт.;
  • Олія;
  • Часник 3-4 зуб.;
  • Спеції.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте яйця, сметану, борошно, сіль та подрібнений часник.
  2. Вимийте та наріжте печінку, трохи відбийте її й посипте приправами.
  3. Занурте печінку у кляр та викладіть на розігріту пательню.
  4. Обсмажте під закритою кришкою з обох сторін.
  5. Посипте зверху зеленню та подайте до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *