Салат «Нічка» дуже апетитний, смачний та ситний. Він стане прикрасою новорічного та різдвяного столу й дуже сподобається гостям.
Складові:
- Куряче філе 300 гр.;
- Твердий сир 150 гр.;
- Курячі яйця 2 шт.;
- Ріпчаста цибуля 4 шт.;
- Морква 2 шт.;
- Солоні огірки 2 шт.;
- Зубки часнику 1 шт.;
- В’ялений чорнослив 200 гр.;
- Легкий майонез;
- Рослинна олія.
Спосіб приготування:
- Куряче філе відваріть та наріжте на кубики.
- Варені круто яйця, моркву, твердий сир та солоні огірки потріть на великій тертці.
- Зубок часнику пропустіть через прес, додайте до моркви та підсмажте в рослинній олії.
- Залийте чорнослив гарячою водою, дайте йому набрякнути та зливши воду, дрібно наріжте.
- Ріпчасту цибулю наріжте на шматки та обсмажте в олії.
- Викладіть інгредієнти такими шарами:
- 1 шар: куряче філе, сітка з майонезу;
- 2 шар: морква, сітка з майонезу;
- 3 шар: шматки чорносливу, сітка з майонезу;
- 4 шар: тертий сир, сітка з майонезу;
- 5 шар: солоні огірки;
- 6 шар: смажена цибуля;
- 7 шар: курячі яйця, сітка з майонезу.
- Верх салату прикрасьте дрібно порізаною зеленню.