Назва цієї страви говорить сама за себе. Котлети «Пташине молоко» виходять надзвичайно ніжними, соковитими і ароматними: прямо райська насолода!
Курячий фарш просочується соками начинки і набуває надзвичайно вершковий смак …
Це вже точно урізноманітнює повсякденне меню
Курячі котлети з сиром
Складові:
- 500 г курячого фаршу
- 2-3 скибочки пшеничного хліба
- 1 цибулина
- 2 сирих яйця
- 2 варені яйця
- зелень кропу або петрушки
- 200 мл молока
- 1/2 ст. борошна
- 100 г тертого твердого сиру
- 20 г вершкового масла
- сіль, перець за смаком
- сода на кінчику ножа
- Замочи хліб в 100 мл молока. Пропусти через м’ясорубку цибулину і хліб разом з молоком, в якому він вимочується.
- Додай масу в фарш, посолити, поперчити за смаком і добре виміси.
- Приготуй начинку: варені яйця, сир і тверде масло натри на тертці, додай подрібнену зелень, перемішати.
- Щипни трохи фаршу, надай йому форму коржа, в середину якого виклади трохи начинки.
- Защипай краї, формуючи котлетку.
- Приготуй кляр: збий сирі яйця з 100 мл молока, додай борошно, соду, трохи підсолити і поперчити.
- Занурюй кожну котлету в кляр і смаж на розпеченій олії до готовності.
Котлети «Пташине молоко» прекрасно поєднуються з картопляним пюре, свіжими або маринованими огірочками
Смачного!