Спробуйте приготувати дуже тонкі млинці за цим рецептом. Тісто виходить ніжним, а начинка соковитою. Така страва сподобається всій вашій родині
Складові для тіста:
- Коров’яче молоко – 200 мл.;
- Окріп – 100 мл.;
- Цукор – 30 грамів;
- Кухонна сіль – 2 грами;
- Ванільний цукор – 5 грамів;
- Курячі яйця – 2 шт.;
- Олія без запаху – 40 мл.;
- Крохмаль – столова ложка;
- Борошно – 2 склянки.
Складові для начинки:
- Куряче філе – 300 грамів;
- Морква – 1 шт.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Спеції;
- Куряче яйце.
Як зробити:
- За допомогою вінчика збийте яйця з сіллю, ванільним та звичайним цукром.
- Після влийте молоко та продовжуйте збивати.
- Після тонкою цівкою додайте окріп.
- Змішайте борошно та крохмаль та додайте у рідку суміш.
- Все ретельно перемішайте.
- Обсмажте млинці на пательні з обох сторін.
- Після приготуйте начинку. Відваріть філе та збийте за допомогою блендера.
- Наріжте овочі та обсмажте на пательні.
- Змішайте м’ясо, овочі та спеції.
- Збийте яйце.
- Покладіть начинку у млинці, закрутіть та занурте у яйце.
- Обсмажте на пательні до золотавої скоринки.