Інгредієнти
Яйце куряче
3 шт
Цукор
4 ч. л.
Масло вершкове 82,5%
100 г (розтоплене)
Масло вершкове 82,5%
30 г (кубиками)
Борошно пшеничне
150 г
Розпушувач тіста
1 ч. л.
Яблуко
2 шт.
Такий десерт дійсно унікальний, адже для його приготування не потрібно використовувати ніяких хитрощів чи вмінь. Його приготувати зможе навіть дитина і ви самі в цьому переконаєтеся.
Ця випічка дуже схожа зі звичайною шарлоткою, але приготувати її значно легше. Все, що від вас потрібно, натхнення і вільних 15 хвилин часу.
Приготування:
Яйця потрібно збити в окрему посудину та змішати міксером (3 шт. разом зі 100 г цукру). Коли суміш стане однорідною, розтопити 100 г вершкового масла й також додати. Все збивати міксером, вимішувати, а в кінці просіяти в яєчну суміш борошно та розпушувач.
За допомогою міксера на мінімальній швидкості продовжуйте збивати тісто, щоб воно вийшло однорідним.
Яблука слід очистити від шкірки й нарізати або кубиками, або скибками. Форми для випікання обирайте за власним бажанням: це можуть бути маленькі, як на фото, або ж одна велика.
Все ретельно змастити вершковим маслом (дно та стінки форми) — близько 30 г, і присипати 4 ч. л. цукру.
Зверху на масло та цукор викладаємо нарізані яблука. Заливаємо все тістом і відправляємо в розігріту до 180º духовку на 30 хвилин. Смачного!