19 Грудня, 2024
Смачний та швидкий у приготуванні торт Спартак (без розкачування коржів)

Смачний та швидкий у приготуванні торт Спартак (без розкачування коржів)

За 35 хвилин.

Інгрідієнти:

Бісквіт:

130 г борошна

3 шт – яйця

20 г какао

100 г цукру

2 ч л розпушувача

2 ст л меду

Крем:

380 р – Сгущ. молоко(варене)

150 г Олія слив.

Прикраса:

70 р – шоколаду

Просочення:

Чай чорний

Цукор 50 мл води

Приготування:

Для початку приготуємо тісто.

У миску вбиваємо 3 яйця, додаємо 100 грам цукру і добре збиваємо міксером до пишної світлої маси. Вимикаємо міксер, додаємо 2 столові ложки рідкого меду, ще раз добре перемішуємо. З’єднуємо сухі інгредієнти.

У 130 грам просіяного борошна додаємо 2 чайні ложки розпушувача, 20 грам какао і все добре перемішуємо. Висипаємо сухі інгредієнти до яєчної маси і акуратно перемішуємо вінчиком зверху вниз. Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо трохи рослинним маслом і виливаємо отримане тісто на форму, добре розрівнюємо по всій формі і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 6 хвилин, все залежить від вашої духовки.

Готуємо крем. В одну банку згущеного молока додаємо 150 г м’якого вершкового масла і добре перемішуємо вінчиком. Бісквіт вже спікся, дістаємо його з форми, обрізаємо краї, розрізаємо на 4 частини. Збираємо торт: перший шматочок бісквіта викладаємо на блюдо, на якому збираємо торт, заварюємо чай з цукром і добре просочуємо бісквіт чаєм.

Промазуємо кремом бісквіт. Після чого добре промазуємо боки торта і відправляємо його в холодильник. Прикрашаємо Спартак: натираємо 60-70 грам шоколаду і зверху прикрашаємо торт. Відправляємо торт ще приблизно на 30 хвилин у холодильник, щоб добре застиг крем, після чого подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *