19 Грудня, 2024
Дівчатка це так смачно Дуже його люблю і готую по 3 рази на тиждень! Найніжніша сирна маса!

Дівчатка це так смачно Дуже його люблю і готую по 3 рази на тиждень! Найніжніша сирна маса!

Найніжніша сирна маса: Рецепт від щасливої господині

Інгредієнти:

  • 500 г сиру (9% жирності)
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукру (або за смаком)
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 1 столова ложка сметани (15-20% жирності)
  • родзинки, цукати, курага, горіхи (за бажанням)

Приготування

  1. Перетріть сир через сито або подрібніть блендером до однорідної маси.
  2. Розм’якшіть вершкове масло кімнатної температури і збийте його з цукром до пишності.
  3. Додайте до масляної суміші ванільний цукор, яйця і збийте до однорідності.
  4. Влийте сметану і перемішайте.
  5. Поступово додавайте сирну масу до масляної суміші, постійно помішуючи, щоб не було грудок.
  6. Додайте родзинки, цукати, курагу, горіхи (за бажанням) і обережно перемішайте.
  7. Поставте сирну масу в холодильник щонайменше на 2 години, щоб вона застигла.

Подавайте сирну масу з фруктами, ягодами, варенням, медом або просто так

Поради:

  • Для більш ніжної сирної маси використовуйте сир з жирністю 5%.
  • Ви можете додати до сирної маси цедру лимона або апельсина, корицю, мускатний горіх або інші спеції за смаком.
  • Якщо ви не любите родзинки, цукати, курагу або горіхи, ви можете їх не додавати.
  • Сирну масу можна використовувати для приготування чизкейків, тістечок, ватрушок та інших десертів.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *