Ви вважаєте, що варити яйця — це найлегша справа на кухні?
за матеріалами Пошепки
Поміщаєте в каструлю, заливаєте водою, доводите до кипіння і варите ще 10 хвилин. Що ж важкого. Але коли починаєте чистити, то шкаралупа знімається разом з білком, жовтки не завжди готові, і взагалі вигляд яєць бажає кращого.
Ось кращий спосіб очищення яєць.
Підготуйте собі звичайну шпильку або кнопку та з її допомогою зробіть в яйці на його закругленій частині невеликий отвір.
Саме в цій частині яйця є порожнеча, тому звідти нічого не витече. Отвір потрібно робити акуратно, щоб не пошкодити захисну плівку.
Після цього можна варити яйця звичним способом.
А в кінці помістити їх в холодну воду.
Результат вас точно здивує! Під час чищення шкаралупа буде злітати!
Завжди використовую цей трюк. Перевірено!