12 Грудня, 2024
Не салат, а справжній делікатес: готується просто, з’їдається швидко

Не салат, а справжній делікатес: готується просто, з’їдається швидко

Сьогодні пропонуємо вашій увазі смачний, делікатесний салат з язиком (без майонезу) на святковий стіл. Цей салат завжди користується успіхом. Впевнені, що він займе гідне місце і на вашому святковому столі, а також сподобається вашим гостям.

Пише Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Язик свинячий — 300 г
  • Огірок свіжий — 150 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Консервований зелений горошок — 200 г
  • Сметана 20% — 100 г
  • Варений жовток — 1 шт.
  • Гірчиця готова — 1 ч. л.
  • Цибуля (солодка) — 60 г
  • Зелень петрушки — 1 пуч.
  • Сіль, чорний мелений перець — на свій смак

Кроки приготування:

1. Нарізаємо відварений язик, свіжий огірок, яйця кубиком, цибулю тонкими пір’їнками, зелень петрушки дрібно (трохи залишаємо для прикраси).

2. Додаємо зелений горошок, солимо, перчимо і перемішуємо.

3. Готуємо заправку. Для цього в сметану додаємо подрібнений варений яєчний жовток і гірчицю. Перемішуємо вінчиком.

4. Додаємо до салату заправку, перемішуємо і прикрашаємо зеленню.

Смачний салат готовий!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *