У цьому салаті, є все що ми так звикли бачити в звичному салаті! Це і курка, і малосольні продукти, і консервовані овочі, а замість звичного майонезу соус на основі натурального йогурту, але все це подається на листі салату!
СКЛАДОВІ:
- куряча грудка — 300 г
- кукурудза консервована — 100 г
- морква по-корейськи — 100 г
- цибуля зелена — 15 г
- яйця курячі — 3 шт.
- огірки мариновані — 150 г
- йогурт натуральний — 70 мл
- петрушка — 10 г
- листя салату (для прикраси) — 30 г
Приготування:
Курячі грудки обсмажуємо на середньому вогні по 7 хвилин з кожного боку
У глибоку тарілку скласти консервовану кукурудзу, моркву по-корейськи, дрібно нарізану зелену цибулю, нарізані соломкою мариновані огірки, йогурт — перемішати.
На тарілку викласти листя салату, зверху викласти салат заправлений йогуртом
Поверх викласти шматочки курки нарізані смужками, варене яйце розрізане на дольки і листочки петрушки.