Курячі сердечка вважаються недорогим субпродуктом, але низька калорійність укупі з багатим вмістом легкозасвоюваного білка роблять їх незамінними для дієтичного та лікувального харчування.
М’ясо сердечок за смаком нейтральне, тому можна міняти соуси і маринади, кожен раз створюючи неповторну страву.
СКЛАДОВІ
- 500 г курячих сердечок
- 1 цибулина
- 1 ст. л. меду
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 5 мл оцту
- сіль і перець за смаком
Приготування курячих сердечок
Вимий і очисти від жилок курячі сердечка.
Для маринаду змішай соєвий соус, мед, оцет і подрібнену на м’ясорубці цибулю. Туди ж додай сіль і перець.
Поклади сердечка в маринад
Накрий їх плівкою і залиш в холодильнику на 1 годину.
Дерев’яні шпажки для шашличків опусти на півгодини в воду
Після збери шашлички, нанизуючи сердечка на шпажки.
Розігрій духовку до 180 градусів і виклади отримані шашлики на змащену маслом грати. Запікати 30 хвилин.
Через півгодини дістань курячі сердечка на шпажках з духовки і насолодися смаком. Подавати їх можна з насінням кунжуту, різними соусами, овочами і зеленню. Смачного!