Цей салат сподобається всім, хто його спробує. Буряк виходить просто приголомшливо смачний. Салатик можна їсти хоч кожен день. Він відмінно доповнить будь-яку м’ясну або рибну страву
Необхідні продукти
- 500 грам буряка
- 3 зубчики часнику
- 60 мілілітрів рослинного олії
- 2 столові ложки яблучного оцту
- 1 чайна ложка гострого перцю
- 1 чайна ложка цукру
- 1 чайна ложка коріандру
- 1 столова ложка кунжуту (за бажанням)
- сіль
Буряк очищаємо і натираємо на тертці для моркви по-корейськи
На дрібній тертці натираємо очищений часник.
У миску до буряка додаємо олію, оцет, цукор, сіль, коріандр і червоний гострий перець. Все добре перемішуємо, додаємо часник і знову перемішуємо.
Готовий салат накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 2-3 години. Через відведений час дістаємо, присипаємо кунжутом і подаємо до столу.