Інгредієнти
Свинина
800 г
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Суміш спецій
за смаком
Капуста квашена
за смаком
Сухарі панірувальні
за смаком
Яйце куряче
2 шт.
Такі м’ясні рулетики ви можете робити з різною начинкою. Я роблю з капустою, а ви можете взяти все, що вам подобається. Дуже смачно виходить з грибами, сиром і овочами. Страва готується дуже просто і швидко.
Приготування:
М’ясо беріть будь-яке, хоч свиняче, хоч куряче. Звичайно, смачніше зі свининою.
Найкраще тонко нарізати м’ясо на відбивні, коли воно трохи підморожене, тоді скибочки будуть такі тонкі, як потрібно і при готуванні, швидко обсмажаться.
Відбиваємо шматочки м’яса, солимо, перчимо, посипаємо різними спеціями за смаком.
На одну сторону відбивної викладаємо капусту або іншу начинку і звертаємо рулети.
Збиваємо яйця з сіллю і перцем.
Вмочуємо рулети спочатку в яйце, потім в панірувальні сухарі.
Обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яної скоринки і готовності.
Порада: можна обсмажити і на вершковому маслі, буде смачніше або просто полити розтопленим вершковим маслом вже обсмажені рулети. Виходить з яскравим вершковим ароматом і смаком. Якщо є час, можна протушкувати з маслом кілька хвилин.
Джерело