Сьогодні з Вами приготуємо гарний святковий салат. Він настільки смачний, що всі гості з’їли його першим і попросили готувати його на кожне свято.
Інгредієнти:
- Шинка – 350 гр.
- Консервована кукурудза – 1 банка.
- Курячі яйця – 5 шт.
- Печериці – 400 гр.
- Оливки, свіжий кріп – для прикраси.
- Майонез – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Гриби дрібно нарізати і відправити в розігріту сковороду з рослинною олією. За 5 хвилин до готовності гриби посолити і поперчити за смаком. За бажанням можна разом з грибами обсмажити ще й цибулю.
2. Купуємо улюблену і найсмачнішу шинку і нарізаємо дрібними кубиками
3. Відварюємо 5 курячих яєць. Два курячих яйця подрібнюємо, а решту три поділяємо на білки і жовтки. Окремо натираємо білки і жовтки на дрібній тертці. Вони підуть для прикраси салату.
ЗБІРКА САЛАТУ:
Дно тарілки я завжди змащую майонезом, щоб перший шар просочився і зверху і знизу.
- ШАР – Шинка. Змастити майонезом.
- ШАР – Подрібнені курячі яйця. Злегка змастити майонезом.
- ШАР – Консервована кукурудза. Змастити майонезом.
- ШАР – Обсмажені гриби. Змастити майонезом.
Натертий білок викласти по краю салату, а натертий жовток в середину салату.
Прикрасити гілочками свіжого кропу. Викладаємо кріп на кордоні жовтка і білка.
Оливки розрізати навпіл. До речі, я, купувала оливки фаршировані лососем. Прикрашаємо ними салат. Для краси дірочки в оливках заповнити майонезом.
Салат готовий і його можна подавати до столу!