Салат з печінкою і морквою по-корейськи виходить дуже смачним, ситним і досить соковитим за рахунок того, що в нього додається морква. Готувати такий салат можна з будь-якої печінки. Ви сміливо можете використовувати свинячу, курячу, яловичу і навіть індиче печінку. Щоб салат виглядав більш оригінально подавайте його до столу в красивій скляній піалі.
Інгредієнти
- Яйця – 3 шт.
- Печінка – 50 г
- Кукурудза – 50 г
- Морква по-корейськи – 50 г
- Майонез – 1 ст. л.
Як приготувати
Варені курячі яйця наріжте кубиками.
Курячу смажену або варену печінку наріжте.
Викладіть нарізані інгредієнти в миску, додайте до них моркву по-корейськи, кукурудзу.
Додайте до них майонез.
Все добре перемішайте.
Викладіть салат в піалу і подайте його до столу.