Картопляне тісто на пиріжки. Виходять смачні, пухкі та довго не черствіють
Найбільше мені подобаються пиріжки на картопляному тісті. Виходять смачні і довго не черствіють!
Картопляне тісто
- 4 великi картоплини
- 1 л води (картоплю зварити та потовкти разом з відваром, вiдціджувати не потрібно)
- 50 г дріжджів живих або 12 г сухих
- 2 ст. ложки олії
- 1 ст. ложка цукру
- борошно (скільки забере тісто)
До теплого пюре додати дріжджі і решту продуктів, замісити тісто та залишити підійти 20 хв. Виробити пиріжки та залишити ще на 20 -25 хв. Тісто несолодке.
Якщо плануєте пекти солодкі пиріжки, можете додати більше цукру.
Фото ілюстративне, з вільних джерел.