Медовий торт за цим рецептом дуже простий у приготуванні та не потребує багато часу. Він виходить ніжний, пухкий та смачний. Родина буде задоволена таким десертом
Інгредієнти:
- Яйця 2 шт.;
- Цукор пісок 100 гр.;
- Мед 100 гр.;
- Сіль кухонна 1 дрібка;
- Масло вершкове 75 гр.;
- Борошно пшеничне 180 гр.;
- Розпушувач для тіста 10 гр.;
- Сметана 0.5 кг.;
- Цукрова пудра 75 гр.;
- Ванільний цукор 20 гр.
Спосіб приготування:
- З’єднайте цукор пісок, яйця та сіль й збийте міксером.
- Додайте розтоплене масло, мед та добре перемішайте.
- З’єднайте борошно з розпушувачем та додайте до рідкої суміші й добре перемішайте за допомогою міксеру.
- Тісто рівномірно розкатайте скалкою та перекладіть у форму застелену пергаментом.
- Випікайте 10 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
- З’єднайте цукрову пудру зі сметаною та ванільним цукром й добре перемішайте до однорідної маси.
- Дістаньте корж з духовки, дайте йому охолонути та розріжте на рівні чотири частини.
- Перемастіть кремом коржі та бокову й верхню частину.
- Подрібніть обрізки з коржів та посипте ними торт.
- Поставте десерт на 30 хвилин у холодильник, щоб просочився.
Смачного!