Часник служить чудовою приправою для різних страв і господині завжди знаходять йому застосування. Тільки ось далеко не весь часник може нормально перезимувати і не зіпсуватися до весни.
за матеріалами Merezha Life
Сьогодні ми розповімо вам простий спосіб, як заготовити часник на зиму, щоб він не зіпсувався.
Вам знадобиться:
- марля
- банки зі скла
Що потрібно робити:
Промийте, просушіть і простерилізуйте банки.
Потім банку повністю заповніть висушеним часником.
Зверху викладіть марлю в кілька шарів, при цьому не закриваючи кришкою.
Банки можна зберігати як на кухні, так і в коморі, головне, щоб не було сильно холодно.
Тільки не відкривайте відразу кілька банок, оскільки часник краще зберігається в повних банках.
Докладний спосіб заготівлі можете подивитися нижче у відео.