Приготування медового торта можливе без застосування духовки. Пропонуємо дуже простий рецепт, який не займе багато часу, а торт сподобається навіть досвідченим кондитерам
Інгредієнти:
- Медове печиво подрібнене 1 пак.;
- Вершки високої жирності 2 скл.;
- Вершковий охолоджений сир 1 пак.;
- Масло солодковершкове 200 гр.;
- Молоко згущене сире 1 б.;
- Подрібнений шоколад 100 гр.
Спосіб приготування:
- З’єднайте в великій ємності масло та вершковий сир й добре перемішайте.
- В іншому посуді збийте згущене молоко з вершками.
- Додайте вершкову суміш та добре перемішайте.
- На великому плоскому посуді по середині намастіть невелику кількість крему та викладіть перший шар з печива.
- Змастіть його кремом та повторюйте процедуру, поки не залишиться печиво.
- Верх торта полийте кремом.
- Прикрасьте торт шоколадом або крихтами печива.
- Поставте десерт в холодильник та залиште на 24 години.
Смачного!