23 Грудня, 2024
Рецепт «Медовика» для ледачих. Вам навіть тісто розкатувати не доведеться!

Рецепт «Медовика» для ледачих. Вам навіть тісто розкатувати не доведеться!

Я люблю рецепт цього «Медовика» за смак і швидке приготування.

За матеріалами Школа Життя

Продукти:

  • Маргарин – 100 грам
  • Цукор – стакан
  • Сода – одна чайна ложка
  • Сметана – 200 грам
  • Мед – 40 грам
  • Яйця – 2 одиниці
  • Борошно – 2 склянки

Для крему:

  • Вершки – 400 грам
  • Цукор – 60 грам

Поетапний процес приготування

Розміщуємо в каструлю маргарин, цукор, мед, соду і варимо 10 хвилин на маленькому вогні до отримання коричневого відтінку.

Після цього вливаємо сметану, вбиваємо яйця і добре все збиваємо. Потім, не поспішаючи всипаємо борошно. Перемішуємо до однорідності.

Дно форми застеляємо пергаментом. Виливаємо тісто.

Духовку включаємо на 200 градусів і помішаємо в неї тісто. Час приготування всього 15 хвилин.

Коли корж охолоне, розрізаємо його вздовж гострим ножем. У Вас повинно вийти 4 штуки. Коржі викладаємо один на інший. Обрізаємо всі нерівні краї. Обрізки подрібнюємо в крихту.

Збийте вершки з цукром за допомогою міксера. Кожен корж щільно промазуємо кремом. Крихтою присипаємо верх і боки торта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *