Ніжніше не буває, сніданок за 20 хвилин – спробуйте.
За матеріалами ibilingua.com
Інгредієнти:
- борошно – 120 г
- сода – третина ч. л.
- яйця – 2 шт.
- сметана – 200 г
- кип’яток – 250 мл
- сирок плавлений – 2 шт
- зелена цибуля
- цукор – 0.5 ст. л.
- сіль
- рослинна олія – 2 ст. л.
Готуємо:
Яйця збиваємо з сіллю і цукром, сметаною до однорідної маси. Борошно просіваємо з содою і всипаємо в рідку масу. Вимішуємо тісто, потім вливаємо олію і вимішуємо до однорідної маси.
Плавлені сирки натираємо на грубій терці. Сирки можна трохи заморозити, щоб легше натиралися. Цибулю і зелень за смаком січемо, разом з сирком додаємо в тісто, перемішуємо.
Тепер вливаємо кип’яток і добре вимішуємо масу, щоб не залишалося грудочок. Рослинну олію добре розігріваємо на сковороді і виливаємо черпачок тіста. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності. Досить по 1 хвилині.
Звертаємо рулетиками і подаємо до столу. До таких млинців можна приготувати сметанний соус зі сметани і нарізаного кропу зі свіжим або солоним огірком, можна зробити соус зі сметани і гостро-солодкої гірчиці. Або просто полити сметаною.