По-справжньому царське частування
Кожен раз ми готуємо не просто суміш салатів. А намагаємося їх прикрасити. Оформити так, щоб око радувало і ложка тягнулася, інформує Ukr.Media.
Салат “Царський” виправдовує свою назву, підійде для великого торжества! Ніжна форель і червона ікра — по-справжньому царське частування
Гостям особливо подобається, що цей салат зроблений у формі рулету! Виглядає дуже незвично і легко ділиться на порції, так що кожен гість не буде обділений рибою або ікрою!
Інгредієнти:
- Риба червона слабосолона (форель або сьомга) — 200 г
- Морква — 2 шт.
- Яйце — 3 шт.
- Картопля — 3 шт.
- Ікра червона — 2 ст. ложки
- Зелень — за смаком
- Майонез — за смаком
- Фольга — для надання форми
Приготування:
- У підсоленій воді відваріть яйця, моркву і картоплю. Коли продукти охолонуть, очистіть їх; моркву натріть на дрібній тертці і розподіліть по поверхні фольги. Змастіть майонезом і присипте сіллю/перцем за бажанням;
- Наступним шаром повинна йти терта картопля. Її так само слід посолити і додати майонез; за тією ж схемою формується третій шар з тертих яєць; уздовж одного краю розкладіть червону рибку, по всій поверхні яєчного шару розподіліть кріп або зелену цибулю;
- За допомогою фольги обережно сформуйте тугий рулет, щоб всі інгредієнти були щільно притиснуті один до одного. Чим більше майонезу, тим легше це зробити;
- Дайте салату настоятися і закріпити форму: залиште в холодильнику на 6 годин. Перекладіть рулетик на блюдо, прикрашене зеленню або іншими інгредієнтами на ваш розсуд;
- Прикрасьте салатик цівками майонезу і червоною ікрою. Також можете присипати його свіжим кропом.
Неймовірно красивий і смачний салат готовий! Його можна подавати порційно або ставити цілком на святковий стіл! Гості завжди дуже хвалять такий незвичайний салат