Вперше я спробувала його в гостях, і він відразу став моїм одним з улюблених з курячою печінкою. Основний інгредієнт потрібно правильно приготувати, щоб салат вийшов смачним і ніжним
Інгредієнти, які будуть потрібні:
- Пів кілограмів курячої печінки;
- Три цибулини вагою 100 г;
- Один свіжий огірок;
- Одна морквина вагою 200 г;
- Одна банка зеленого горошку;
- Три яйця.
Для майонезу знадобляться:
- 100 мл олії соняшникової;
- 50 мл молока;
- Одна ст. ложка соку лимона;
- Пів ч. ложки солі;
- Третина ч. ложки сушеного часнику;
- Одна ч. ложка французької гірчиці.
Переходимо до процесу приготування:
В першу чергу потрібно приготувати печінку. Помийте субпродукт і поріжте у вигляді кубиків. Залийте 50 мл соєвого соусу і відсуньте вбік на 15 хвилин.
В цей час дрібно наріжте цибулю, а моркву натріть за допомогою терки з великими вічками.
У сковорідку налийте невелику кількість олії і нагрійте. Перекладіть печінку разом з соєвим соусом на сковорідку і обсмажуйте від 5 до 7 хвилин.
В кінці приготування видавіть три зубці часнику і додайте в субпродукт. Приберіть печінку з вогню і нехай остигає.
На цій же сковорідці, наливши трохи олії, обсмажити цибулю, а після морквину. Тільки окремо смажте овочі.
Поріжте огірок і варені яйця у вигляді кубиків.
Тепер всі продукти з’єднайте в відповідній посуді і всипте горошок, перед цим зливши рідину.
Тепер залишилося посолити, поперчити за своїм смаком і додати майонез, який готується так:
- візьміть банку, налийте молоко кімнатної температури і олію. Збивайте, поки суміш не стане густою;
- потім додайте всі інгредієнти і ще раз збийте.
Перемішайте салат і зверху можете прикрасити горошком і зеленню.