Невеликої капустини і всього однієї моркви цілком вистачить для приготування дивовижної закуски по-корейські. Ми будемо змішувати все разом для маринування, а щоб використовувані спеції повністю віддали весь смак, за ллємо їх киплячим олією
Для приготування нам буде потрібно півкіло свіжої капусти, 250 грамів свіжої моркви, 2 зубчики часнику, 1/3 чайної ложки червоного меленого перцю, 1/4 чайної ложки чорного меленого перцю, півтори чайної ложки подрібненого насіння коріандру, столова ложка цукру, чайна ложка солі, 1/3 склянки соняшникова олії та столова ложка бальзамічного оцту. Морква ми відразу натираємо на спеціальній тертці для моркви по-корейські. Капусту ж просто нарізаємо невеликими шматочками.
Часник краще теж буде дрібно порізати, якщо пропускати його через прес він відають менше смаку. Капусту присаливаем і руками злегка її перетираємо. Вона повинна дати сік і стати трохи м’якше
Потім додаємо до капусти морква і ще раз перемішуємо вже все разом. Ми залишаємо овочі на 20 хвилин, вони повинні трохи присолити.
У цей час якраз можна встигнути підсмажити в олії на сковороді цибулю. Сам лук нам не знадобиться: він відають смак олії.
Беремо миску з капустою і морквою і в центр висипаємо коріандр, всі інші спеції і часник. І тепер прямо на спеції наливаємо розпечене цибульне олію з сковороди. Перемішуємо спеції з капустою. В останню чергу додаємо столову ложку коричневого цукру і стільки ж бальзамічного оцту. Залиште салат настоюватися, краще на ніч, і він буде повністю готовий
Салат дуже легко можна зробити гостріше, або додати до нього інших спецій, що також вплине на кінцевий смак.