28 Грудня, 2024
Нереально смачні курячі грудки в духовці – без добавки не обійтися

Нереально смачні курячі грудки в духовці – без добавки не обійтися

На порядку денному нереально смачні курячі грудки в духовці, приготовані з сиром

Курячі грудки в духовці

Цей продукт вважається дієтичним, корисним і доступним. Містить велику кількість білків і малу кількість жирів.

А також в ній містяться вітаміни групи В, А, С і РР. Завдяки своїм властивостям, куряча грудка входить в багато спеціальних дієт для спортсменів і для схуднення.

Потрібно почати з начинки:

  • У розігріту сковороду влити оливкову або ж просту олію.
  • Часник очистити, дрібно нарізати і покласти в сковороду. Обсмажувати протягом півхвилини.
  • Шпинат помити, просушити рушником, відокремити листочки. Листя шпинату відправити в сковороду.
  • Обсмажувати його, поки не стане м’яким.
  • Влити в сковороду вершки і все розмішати.
  • Потім додати сир Рікотта. Завдяки Рікотті страва набуває незвичайні смакові відтінки.
  • Злегка посолити, поперчити і все перемішати.
  • Почекати, поки сир прогріється, і вимкнути вогонь.

Тепер треба приступити до обробки курячих грудок:

  • Курячі грудки добре помити, промокнути паперовими рушниками.
  • По центру грудинок зробити надрізи, розкрити їх. Повинні получитись форми човників. Посолити і поперчити їх зсередини. Додати коріандр та італійські трави.
  • Додати в курячі грудки приправи та олію, бажано оливкову.
  • Руками розтерти грудки з усіх боків, щоб приправи і масло добре просочилися в м’ясо.

Смачні курячі грудки – оформлення та випікання:

  • Курячі грудки акуратно вкласти у форму для запікання.
  • Курячі конвертики повністю наповнити сирною начинкою.
  • Духовку заздалегідь розігріти до двохсот градусів.
  • Накрити форму фольгою і відправити в духовку хвилин на двадцять.
  • Твердий сир порізати тонкими скибочками.
  • Після закінчення необхідного часу дістати курочку з духовки, зверху покласти скибочки твердого сиру і знову хвилин на десять відправити її назад в духовку.
  • Як тільки сир розплавиться і стане золотистого кольору, можна курочку діставати з духовки.

Ну от і все! Наші нереально смачні курячі грудки готові. Вони добре смакують як в гарячому, так і в холодному стані.
Покладіть їх в красиву тарілочку і подайте до столу з яким-небудь гарніром. Поспішайте, а то можете залишитися без обіду!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *