9 Січня, 2025
Неймовірно смачний салат “Святковий” до будь-якого застілля

Неймовірно смачний салат “Святковий” до будь-якого застілля

Це справді святковий салат, дуже смачний і з’їдається з великим задоволенням. Багато хто якось ігнорує такий інгредієнт, як яловичий язик, а дарма. Його не замінить ніяке куряче філе (нібито легке та поживне). Все, звичайно, смачно по-своєму.

Органічні овочі

Інгредієнти:

  • 150-170 гр. відвареного язика;
  • 2 яйця;
  • 2/3 банки червоної консервованої квасолі;
  • 1 середнього розміру свіжий огірок;
  • 100 гр. твердого сиру;
  • Пару гілочок зеленої цибулі;
  • Майонез для заправки;
  • Сіль та чорний мелений перець.

Ділюся рецептом приготування:

Органічні овочі

Салат з тунцем та руколою

Нічого шарами викладати не доведеться. Головне правильно все нарізати.

Заздалегідь відварюємо язик, щоб він не був гарячим. Чистимо його і нарізаємо тонкими смужками (соломкою).

Відварюємо круто яйця, охолоджуємо, чистимо і ріжемо дрібним кубиком.

Свіжий огірок також нарізаємо соломкою. Жодних кубиків. Дрібно нарізаємо зелену цибулю

Усі нарізані продукти засипаємо в салатник. Додаємо квасолю, попередньо зливши з неї рідину.

Сир натираємо на великій тертці і засипавши його до решти інгредієнтів, заправляємо салат майонезом, перчимо, солимо за смаком.

Акуратно перемішавши, накриваємо та ставимо в холодильник. Досить і півтори години дати постояти, але якщо зробити салат заздалегідь і залишити на ніч, буде ще краще, смачніше.

Яловичий язик дуже смачний і в цьому рецепті чудово поєднується з іншими продуктами. До речі, і сам салат виходить не важкий.

Подаючи на стіл, можна прикрасити салат на власний розсуд. Бажаю всім приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *