15 Січня, 2025
ПИРІГ «ТРИ СТАКАНА» З СИРОМ ЗА 5 ХВИЛИН + ВИПІЧКА

ПИРІГ «ТРИ СТАКАНА» З СИРОМ ЗА 5 ХВИЛИН + ВИПІЧКА

Ух, який він смачний

Інгредієнти:

1 стакан = 250 г

Для тіста:

цукор – 100 г (за смаком)

манка – 125 г

вівсянка – 125 г

борошно – 1 ст.

розпушувач – 1 ч.л. з гіркою

Для начинки:

сир – 1 кг.

цукор – 120 г (за смаком)

яйця – 2 шт.

ванілін – за бажанням

молоко – 250 мл. (гаряче)

Приготування:

  1. Вівсяну крупу подрібнюємо на борошно за допомогою блендера та змішуємо з манною крупою. Додаємо борошно, цукор та розпушувач.
  2. Сир змішуємо з цукром та яйцями, ваніліном.
  3. Форму для випікання застеляємо пергаментом і змащуємо його вершковим маслом.
  4. Суху суміш ділимо на 3 частини, а сирну начинку на 4 частини.
  5. Викладаємо частину сухого тіста на дно форми, розрівнюємо. Викладаємо сир, розрівнюємо частину тіста. Чергуючи шари, збираємо весь пиріг.
  6. Якщо сир занадто щільний, домішайте пару ложок молока.
  7. Після того як ви всі шари виклали, заливаємо пиріг гарячим молоком.
  8. Духовку розігріваємо до 180 градусів та випікаємо пиріг протягом 1 години.
  9. Посипаємо пиріг цукровою пудрою та подаємо до столу теплим.
  10. Сирну начинку ви можете замінити яблучними частинками, посипаними невеликою кількістю цукру та кориці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *