Швидке листкове тісто на кефірі. Підходить для будь-чого: пряників, слойок, булочок пирогів і пиріжечків. Справді швидко і смачно
Пише Інтермаріум
СКЛАДОВІ:
- Маргарин (кімнатної температури) – 200 г
- Жовток яєчний – 1 шт
- Сметана (кефір, кисле молоко) – 100 мл
- Сіль (щіпка) – 1 г
- Борошно – 500 г
Приготування:
У борошно додаємо маргарин, або вершкове масло, (я для економії беру по 100 грам того і того). Руками перетираємо все в крихту.
Вводимо жовток і сметану, або кефір.
Замішуємо тісто. Воно не повинне прилипати до рук, якщо липне підсипайте трохи борошна.
Відправляємо на годинку до холодильника.
Тепер можна готувати печиво, пироги, булки. Мої обожнюють пиріжечки.
Смачного!