Після гарного обіду можна пробачити кого завгодно, навіть своїх родичів. (Оскар Уайльд)
В цих пряників, які ми знаємо з дитинства, просто неймовірний аромат!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Якщо в холодильнику вже давно стоїть кефір, і ви не знаєте, куди його застосувати, то цей рецепт стане знахідкою.
Нам знадобляться:
3 жовтки,
0,5 л кефіру,
1 склянка цукру,
4 ст. л. олії,
2 ст. л. меду,
2 ст. л. маку,
2 ч. л. соди, гашеної оцтом,
1,2 кг борошна.
Як готувати?
З усіх складників замісити тісто, сформувати кульки, трохи їх приплюснути й викласти в змащену маслом форму.
Випікати при температурі 180ºС до золотавого кольору. Готові пряники охолодити.
Білки 3 яєць збити із 6 ст. л. цукру. Білковою глазур’ю змастити пряники, розклавши їх на дошці чи таці, й залишити до вистигання.