23 Лютого, 2025
Робимо торт в м’ясорубці: далі залишається тільки зібрати і охолодити. Без випічки і желатину

Робимо торт в м’ясорубці: далі залишається тільки зібрати і охолодити. Без випічки і желатину

Насичений смаками  шоколадний торт з вкрапленнями горіхів і сухофруктів краще готувати не в духовці, а за допомогою самої звичайної м’ясорубки. Робимо його без  випічки і желатину, на весь процес піде не більше півгодини.

Інгредієнти:

2 яйця,
щіпка солі,
2 столові ложки цукру,
чайна ложка ванільного цукру,
2 столові ложки кукурудзяного крохмалю,
500 мілілітрів молока,
90 грамів вершкового масла,
100 грамів шоколаду
по 100 грамів волоських горіхів, чорносливу, кураги і печива.
Приготування:

Першим робимо легкий крем. У глибоку каструлю розбиваємо 2 яйця, додаємо дрібку солі, ванільний цукор і 2 столові ложки звичайного цукру. Перемішуємо вінчиком до повного розчинення інгредієнтів, потім вливаємо 500 мілілітрів молока.

Ставимо каструлю на вогонь і варимо до повного загустіння. Знімаємо заварний крем з плити і в ще гарячий додаємо 50 грамів вершкового масла і шоколад. Накриваємо харчовою плівкою в контакт, ставимо поки в сторону.

Через м’ясорубку пропускаємо горіхи, печиво, чорнослив і курагу. Перемішуємо все разом і отримуємо ароматну основу для торта.

Застеляємо пергаментним папером форму для запікання. Викладаємо першим шаром горіхову крихту. На неї шар крему, знову крихту і так до самого верху, щоб останнім шаром був крем.

Відправляємо в холодильник на дві години і торт можна пробувати.

Обов’язково поділіться цим рецептом в соц. мережі, щоб не загубити!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *