Ми перестали купувати ковбасу, тому що я готую м’ясо різними способами сама
Повідомляє Вакурат
Інгредієнти:
- Свинина (в ідеалі: шийка або окіст)
- Французька гірчиця (яка з горошинками гірчиці)
- Часник – 2-3 зубки
- Грузинський соус (або аджика)
Приготування:
Цілісний шматок свинини нашпиговують часником (я люблю від душі).
Натираємо сумішшю гірчиці і аджики і залишаємо на 2-3 години для Маринування (але я кілька разів робила і без цього очікування, не гірше вийшло).
Відправляємо в духовку: спочатку на 180 градусів, щоб скоринка рум’яна з’явилася хвилин на 30-ть, потім вогонь зменшуємо і залишаємо “нудитися” ще хвилин на 40-50-ть. Перевіряємо готовність шпажкою (або зубочисткою) – якщо кров не тече: готово!
Таке м’ясо має пікантний смак, завдяки гірчиці і зберігається дуже навіть добре!
Смачного!