Інгредієнти:
Капуста – 600 гр.
Морква – 100 гр.
Сіль – 0.5 ч. ложки
Цукор – 1 ст. ложка
Оцет 9% – 1.5 ст. ложки
Соняшникова олія – 3 ст. ложки
Зелена цибуля для прикраси
Приготування:
Очищаю, мию і дрібно шинку капусту.
Перекладаю її в миску, солю, гарненько вимішую руками і відставляю в сторону на 15 хвилин.
Мию, чищу, пропускаю через велику терку моркву і відправляю її до капусти.
Додаю в миску з овочами цукор, оцет, все гарненько перемішую і даю салату постояти 10 хвилин.
Потім заправляю салат соняшниковою олією ( ідеально підійде ароматна ), ще раз перемішую і відправляю в холодильник на 30 хвилин.
Смачний, свіжий і корисний салат готовий! Прикрашаю його дрібно порубаною зеленою цибулею і подаю до столу. Всім дуже рекомендую